Image courtesy: Crew Member – Trans Maldivian Airways

Maalifushi by Como

Maalifushi is het eerste echt luxe resort dat zich heeft gevestigd in de nog ongeschonden Thaa atol. Met watervilla’s en strandsuites is het de ultieme ver-weg-van-alledag schuilplaats voor gezinnen, stellen, surfers, duikers en andere zonaanbidders. Dit verborgen pareltje in het midden van de Indische oceaan is gemaakt voor zonnebaden, watersporten, ontspannen en volle bak genieten. Dat laatste vooral van de voortreffelijke keuken waar organisch, in de eigen tuin verbouwde groenten worden bereid en geserveerd met de vangst van de dag.

logo asian luxury

DE REIS IN 'N NOTENDOP

Thaa atol – Maalifushi Island – Maalifushi by Como

Aantal dagen:
6 dagen uit & thuis 

Prijs v.a.:
€ 3.460,- per persoon (ex. vluchten)
(In het laagseizoen van 8 april t/m 30 september)

Inclusief:
Meet and assist, transfer met watervliegtuig, 5 overnichtingen, ontbijt, alle belastingen, toeslagen en meer.

Highlights:
Kleinschalig resort | Thaa atol | onbewoonde eilandjes | walvishaaien en manta roggen | verblijf in watervilla’s of strandsuites | parelwitte zandstranden| goede snorkel- en duikmogelijkheden en een uitstekende organische keuken

ALLES OVER DEZE REIS

WAT MAAKT DEZE PLEK ZO BIJZONDER?

Maalifushi by Como

Dit is het eerste resort dat werd geopend op het ongerepte Thaa atol. Het resort heeft diverse villa’s die in het water zijn gebouwd en een aantal op het land.  Dit is een geliefd oord bij mensen die van duiken, snorkelen of surfen houden, maar ook voor mensen die gewoon een paar dagen helemaal niets willen doen, behalve zonnebaden, ontspannen in de Spa en heerlijk genieten van alles wat uit de keuken komt. Er zijn verschillende restaurants en bars voorhanden.

Water was de bindende factor bij het creëren van dit resort. Niet alleen als transportmiddel, maar ook en vooral de onophoudelijke aantrekkingskracht die het heeft op mensen. De ‘thalassofiel’ gebaseerd op het Grieks (Thalasso = zee en de uitgang -fiel = liefhebber van) houdt van Vitamine Zee en smacht naar eindeloze uitzichten over de zee, ze houden van zwemmen, duiken en snorkelen en hebben een bijzondere fascinatie voor alles wat in de zee groeit en bloeit.

Het resort heeft 12 verschillende typen accommodatie variërend van ‘gewone’ kamers tot complete residentiële villa’s, geschikt voor kleine groepen of gezinnen. Er is een aantal villa’s met eigen zwembad en een aantal is gebouwd op palen in de lagune.

Faciliteiten

Er is een grote verscheidenheid aan faciliteiten beschikbaar. Er is een yoga paviljoen, een Spa en een fitness centrum. De meeste villa’s hebben een zwembad, maar er is ook nog een zeer ruim zwembad in het centrale deel.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

 

 

 

Hoogseizoen v.a.
Laagseizoen v.a.

Luxury Editie (2 pax)

€ 4.970,- p.p.
€ 3.460,- p.p.

Familie Editie (4 pax)

€ 3.415,- p.p.
€ 2.530,- p.p.

Meet & Assist bij aankomst in Malé groenvinkje groenvinkje
Watervliegtuig transfer
60 minuten
groenvinkje groenvinkje
Maalifushi Island
5 overnachtingen
Water Villa
(logies,ontbijt en diner)
Maalifushi Water Villa
(logies, ontbijt en diner)
Alle belastingen en toeslagen groenvinkje groenvinkje

 

Genoemde prijzen zijn indicatief, per persoon en afhankelijk van beschikbaarheid op het tijdstip van boeken en schommelingen in de onderliggende wisselkoers.

REIS IN BEELD

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

OFFERTE AANVRAGEN

Contactgegevens

Reisgegevens

Jouw interesses

StadCultuurWandelen & hikenWijnen
NatuurAvontuurSafariWalvissen & dolfijnen
GolfStrandDuiken

Wensen, vragen of opmerkingen